Že več kot 200 pogumnih punc, žensk in deklet se bo v nedeljo, 8. marca, podalo globoko pod zasavsko zemljo, kjer bodo na edinstven način obeležile svoj praznik. Bi se jim pridružili?

Zavod Savus osmega marca prvič pripravlja edinstveno praznovanje dneva žena – prireditev Punce v jami. Tek in hoja po zasavskem rudniku sta premamila že preko 200 pogumnih žensk. Sodelovanje v nagradni igri lahko tudi vam prinese brezplačno prijavnino.

Pravila sodelovanja in nagrade

Všečkajte in delite objavo na Facebook strani Savus – Zasavc.net ali Rudarski maraton Zasavje z naslovom NAGRADNA IGRA. V komentar pod objavo označite še kakšno prijateljico, za katero menite, da bi jo prireditev znala zanimati.

Med vsemi, ki bodo do srede, 26. februarja, do 12. ure izpolnili vse pogoje za sodelovanje, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel brezplačno prijavnino za prireditev Punce v jami. V nagradni igri lahko sodelujejo tudi moški, ki prijavnino potem podarijo kateri od »svojih« žensk.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igra, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu savus.si, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savus na družbenem omrežju Facebook. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.