Dobili smo že prve odzive udeleženk prireditve Punce v jami 2023. Svoje doživetje so z nami delile Irena Veber Murnik, Tanja Kovič, Manca Pišek, Janja Podbregar, Simona Lipovšek in Mojca Majerle.

»Noro luštno je bilo. Smo čakale res 3 leta, da smo prišle na vrsto za ta podvig, ampak je bilo vredno. Tale vaš Prekmandeljc 😘 je res prava slika, je zelo popestril vse skupaj. Pa društvo Copatarjev … moj mož bi se želel včlaniti 🤣. Pod črto lahko rečem – ŠE PRIDEM! Ostanite sončki še naprej. Irena«, nam je napisala Irena Veber Murnik. Irena, hvala za sliko in video. Upamo, da se vidimo tudi naslednje leto.

Tanja Kovič je na prireditev prišla kot nagrajenka FB nagradne igre v organizaciji zavarovalnice Vzajemna. Poslala nam je šest fotografij, ki si jih oglejte v galeriji.

Z nami so bile tudi Manca Pišek, Mateja Klinc in Barbara Klopčič iz Podružnične šole Šentlambert, ki pravijo, da so vesjele ku radio.

Tudi Janja Podbregar je zapisala, da je bilo super in obljubila, da se vidimo naslednje leto. Janja, komaj čakamo.

»Pozdravljeni. Še zbiram vse vtise sobotnega dogajanja. Bilo je res noro in nepozabno. V naši skupinici nas je bilo šest damic. Vse se strinjamo, da tako noro se že dolgo nismo imele. Vse pohvale organizatorjem, vsemu podpornemu “staffu” in gostom. Ja, pridemo še, še bolj močne in še bolj motivirane. Težko je bilo narediti majhen izbor iz ogromno fotk, ki smo jih naredile. Upam, da bodo Perkmandeljcu všeč . Se vidimo prihodnje leto. SREČNO,« nam je sporočila Sabina Lipovšek. Sabina, Perkmandeljcu so vaše fotke zelo všeč, prav tako kot ste mu bile ve.

Mojca Majerle pa je bila na Puncah že drugič, prav tako je bila že enkrat na Jamatlonu. V sporočilu je zapisala: »Všeč mi je, zelo se potrudite, naredite vse za dobro vzdušje. Ja, opazila sem, da ste v “kuhinjo”  “privlekli” šporhet in kredenco, no, kuharice so verjetno prišle same, ali ne!? Pozdrav in zahvala vsem in se še vidimo.« Mojca, kuharice so se same privlekle kuhinjo in v njej šporhet in kredenco samo zato, da so za vas spekle tako slasten funšterc. Dame iz hrastniškega Funšterc teama so res ustvarile tisto pristno domačo oziroma knapovsko vzdušje.

Hvala vsem, ki ste se odzvale. Tudi vse ostale se lahko. In kot smo vam obljubili, izmed vseh, ki nam boste poslale vaše vtise in fotografije bomo izžrebali še eno, ki bo dobila Perkmandeljčev bon, da bo lahko naslednje leto brez gnarja pokazala svoj fris na prireditvi Punce v jami.

Foto: Irena Veber Murnik, Tanja Kovič, Manca Pišek, Janja Podbregar, Sabina Lipovšek in Mojca Majerle