V jamo tudi Lidija JerkičMed prijavljenimi na prireditev Punce v jami je tudi njena častna pokroviteljica. Lidija Jerkič, predsednica Zveze svobodnih sindikatov Slovenije, pravi, da se že veseli podviga v jami in druženja z ostalimi udeleženkami.

»Kot častna pokroviteljica prireditve Punce v jami seveda ne bom manjkala med udeleženkami v rudniku. Prav rada bom prehodila in malo pretekla traso med Trbovljami in Hrastnikom ter se družila s puncami, ki so (in še bodo) zbrale pogum za tek in hojo globoko pod zemeljsko površino. Veselim se prireditve, adrenalina v rudniku, tovarištva knapov in druženja z udeleženkami prireditve Punce v jami,« je povedala častna pokroviteljica prireditve Punce v jami Lidija Jerkič, predsednica Zveze svobodnih sindikatov Slovenije.

Ob veseli novici, da se bo udeleženkam 8. marca pridružila častna pokroviteljica prireditve, pa organizatorji ponovno pripravljajo nagradno igro.

Vsem, ki se bodo od petka, 24. januarja, do četrtka, 30. januarja, prijavile na prireditev Punce v jami, bomo eno prijavnino povrnili.

Prijavnina do 31. januarja znaša 21 evrov na osebo, prijava pa je mogoča na spletni strani prireditve Punce v jami.