Sredi februarja smo obljubili, da bomo eni pogumni punci oziroma ženski podarili brezplačno prijavnino na najbolj noro adrenalinsko doživetje za 8. marec, prireditev Punce v jami. Obljubo smo držali – žreb je odločil, da se bo več kot 300 že prijavljenim pridružila Nataša Brezničar.

Zavod Savus osmega marca prvič pripravlja edinstveno praznovanje dneva žena – prireditev Punce v jami. Tek in hoja po zasavskem rudniku sta premamila že preko 300 pogumnih žensk. V soboto so se zaključile prijave.

Pridružila se jim bo tudi Nataša Brezničar. Natašo smo izžrebali, ker je bila med tistimi, ki so izpolnile vse postavljene pogoje za sodelovanje v nagradni igri: všečkala je objavo, jo delila in v komentar pod objavo označila še dve prijateljici.

Punc v jami se bo udeležila tudi častna pokroviteljica prireditve, predsednica ZSSS Lidija Jerkič. Zbranim bo zapela Lara Jankovič.

Prireditev je podprlo tudi pet ambasadork: uspešna slovenska biatlonka Tadeja Brankovič, naj učiteljica Nina Jelen, balkanska in državna prvakinja v gorskem teku Mojca Koligar, prababica na skiroju Fanči Moljk in slovenska igralka Darja Reichman.