Zavod Savus letos 8. marca prvič pripravlja izjemno športno adrenalinsko prireditev samo za ženske.

Od 16. do 23. januarja je na Facebook straneh Savus – Zasavc.net in Rudarski maraton Zasavje potekala nagradna igra, v kateri so si lahko sodelujoči prislužili brezplačno prijavnino za prireditev Punce v jami. Vsi, ki so delili in všečkali objavo ter se »pofočkali« v komentarju, so sodelovali v žrebu. Žreb je odločil, da brezplačno prijavnino prejme Irena Ravnikar Hriberšek.

Irena, iskrene čestitke!

Prosimo, da se nam javite na info@savus.si, da vam pošljemo prijavnico.

Za vse ostale, ki vam sreča ni bila naklonjena, pa pripravljamo že novo nagradno igro – spremljajte Facebook strani Savus – Zasavc.net in Rudarski maraton Zasavje.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igre, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Savus, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savusa na družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Izdajatelj bo na posredovane e-poštne naslove tedensko pošiljal elektronsko pošto z novicami iz Zasavja in okolice. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.